| | | | | | | | Skær tomaterne i kvarte og agurken i grove stykker. Snit løget. Kom tomater, agurk, løg, hvidløg og ketchup i en blender. Hak det lidt groft. Smag til med chilisauce, salt og peber. Kog forårsløg i en gryde med letsaltet vand tilsat olie. Kog under låg i 5 min. Vend skalotteløg og friske krydderurt i lige før servering. Varm olie på en pande. Krydr kødet med peber. Brun kødet hurtigt på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 2 min. på hver side. Krydr med salt.
Tilbehør: Nye kartofler | | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 | skinkeschnitzler af inderlår | 2 spsk. | olie | | salt | | friskkværnet peber | 4 | tomater | ½ | agurk | 1 | zittauerløg | 2 fed | hvidløg | 4 spsk. | ketchup | 1 tsk. | chilisauce | 2 bdt. | forårsløg | 1 dl. | vand | 1 spsk. | olivenolie | 1 | finthakket skalotteløg | 1 dl. | hakket dild, frisk | 1000 g. | kartofler |
| | | | |
|