| | | | | | | | Pil løg og hvidløg. Rens peberfrugten for frøstokke! Hak løg, hvidløg og chili. Skær peberfrugten og kyllingebrystet i tynde strimler. Opvarm olien i en gryde. Svits løg, hvidløg, chili og peberfrugt i 3 min. under omrøring. Tilsæt bouillon og kyllingebryst. Småkog under låg i 25 min. del avocado, fjern stenen og pil skrællet af. Skær avocadokødet i skiver. Tilsæt svocado, majs, limesaft til suppen. Kog i 5 min. Smag til med salt. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 | zittauerløg | 2 fed | hvidløg | 1 | rød peberfrugt | 1 | frisk grøn chili | 200 g. | kyllingebryst | 2 spsk. | olivenolie | 1 l. | hønsebouillon | 1 ds. | majs | 1 | avocado | ½ | lime | | salt | | hakkede koriander, friske |
| | | | |
|