| | | | | | | | Skær laksen og peberfrugten i strimler, kog pastaen som anvist på pakken. Rens champignonen og skær dem over en enkelt gang. Skyl og tør persillen godt. Pluk stilkene fra og kom bladene i en blender, sammen med olivenolie, hvidløg og pinjekerne. Blend det grundigt, og smag til med salt. Vend forsigtigt pastaen i pestoen, og fordel pastaen på 4 tallerkerne, sammen med fisken og grønsagerne, slut evt. af med laksen, så det ser dekorativt ud.
Server brød til
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 300 g. | røget laks | 300 g. | rejer | 150 g. | blomkål i buketter | 1 | rød peberfrugt | 100 g. | champignoner | 1 bdt. | persille | ½ dl. | olivenolie | 1 fed | hvidløg | 30 g. | pinjekerner | 240 g. | brød ;se opskrifter her |
| | | | |
|