  | | | | | | | | Bland basilikum,salt, peper og det halve olivenolie til en marinade og lad fisken trække i den, mens risene koger. Blancher broccolien og bland risene med grønsagerne. Pisk citronsaft, hvidløg, dijonsennep og resten af olivenolien sammen til en rismarinaden, og vend den forsigtigt med risblandingen. Lad den trække i køleskabet i mens tunen steges. Steg steakene 2-3 minutter på hver side på en grillpande eller på en grill.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | tunbøffer | 4 spsk. | hakket basilikum, frisk | 3 spsk. | olivenolie | | salt | | friskkværnet peber | 3 dl. | vilde ris | 250 g. | broccoli i små buketter | 1 | hakket rød peberfrugt | 3 | fintsnittet forårsløg | 3 spsk. | citronsaft | 3 spsk. | olivenolie | 1 tsk. | dijonsennep | 1 fed | presset hvidløg |
| | | | |
|