  | | | | | | | | Dressing : rør en dressing af balsamicoeddike og olivenolie, smagt til med salt og peber.
Drys courgetterne med salt og lad dem trække ca. 30 minutter. Skyl dem og tryk dem fri for vand med et rent viskestykke. Rør courgetterne og gulerødderne med ricotta, æggeblomme, ost samt krydderierne. Form farsen til 8 bøffer, vend dem let i mel, og steg dem 4 minutter på hver side. Læg salaten og peberfrugt og feta lagvis i en salatskål., hæld dressingen over lige inden serveringen.
Server brød til retten
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 | groftrevet courgetter | 2 | groftrevet gulerødder | | groft salt | 250 g. | ricotta ost | 1 | æggeblommer | 100 g. | fintrevet parmasan ost | ½ tsk. | rosmarin | 2 spsk. | hakket persille, frisk | 25 g. | hvedemel | 2 spsk. | olie til stegning | 1 | groftrevet frisésalat | 1 | gul peberfrugt i tynde ringe | 1 | rød peberfrugt i tynde ringe | 1 | grøn peberfrugt i tynde ringe | 50 g. | oliven | 150 g. | feta |
| | | | |
|