  | | | | | | | | | | Løg, hvidløg, ingefær, chili, karry og korianderbladene kommes i en blender. Blend det til en tyk masse. Put massen ned i en varm sauterpande, og rør i et par minutter. Tilsæt bouillonen, og kog det op. Skær kyllingen i strimler, og læg dem ned i panden, og lad det snurre i 5 minutter. Rens champignonerne, kom dem ned til kyllingen, og lad det yderligere snurre i ca. 8 minutter. Tilsæt kikærterne, og varm retten godt igennem. Smag til med salt og peber. Gem evt. lidt af korianderbladene og pynt retten med dem.
Tilbehør : ris og evt. brød
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | kyllingefilet | | 2 | zittauerløg | | 2 fed | hvidløg | | 1 spsk. | karrypasta | | 2 ½ tsk. | gurkemeje | | 300 g. | champignoner | | 1 bdt. | koriander, friske | | 2 tsk. | ingefær | | 4 dl. | grønsagsbouillon | | 1 ds. | afdryppede kikærter | | | salt | | | friskkværnet peber | | 4 dl. | ris | | 200 g. | brød |
| | | | | |
|