  | | | | | | | | | | Skær tomaterne i mindre stykker. Skær peberfrugten fri for frø, og i tern. Skræl squashen og skær den ligeledes i tern. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hak løget. Kom alle ingredienserne i en blender, og purer dem sammen med bouillon. Smag til med citronsaft, salt og peber. Tilsæt evt. to skiver brød i tern i suppen. Sæt suppen i køleskabet i en time inden den serveres.
Tilbehør: brød
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | friske tomater | | 1 | grøn peberfrugt | | ½ | squash | | 1 | zittauerløg | | 2 fed | hvidløg | | 2 ½ dl. | hønsebouillon | | 1 spsk. | olivenolie | | 2 ½ dl. | tomatjuice | | 100 g. | champignoner | | 2 spsk. | citronsaft | | | salt | | | friskkværnet peber | | 240 g. | brød |
| | | | | |
|