  | | | | | | | | | | Skyl salaten, og riv forsigtigt krølsalaten i mindre stykker. Kom det i en stor skål, sammen med de hele blade rucola. Skyl alle grønsagerne, og skær tomaterne i både, og squashen i tern. Lad vandet fra tunen dryppe af i en sigte. Rist for svag varme pinjekerne, og hak dem i mindre stykker. Kom alle grønsagerne, tun og pinjekerne med i salatskålen, og bland det forsigtig sammen.
Lav en dressing af gaio, Dijon sennep, og friske krydderurter. Salt og peber.
Tilbehør: nye kartofler og brød
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 2 ds. | tun | | 125 g. | rucolasalat | | 125 g. | lola rosa | | 50 g. | bønnespirer | | 1 | squash | | 3 | tomater | | 50 g. | pinjekerner | | 100 g. | sukker ærter | | 100 g. | majs | | 3 dl. | gaio | | 1 tsk. | dijonsennep | | 1 tsk. | hakket basilikum, frisk | | 1 tsk. | hakket purløg, frisk | | | salt | | | friskkværnet peber | | 800 g. | kartofler | | 200 g. | brød |
| | | | | |
|