  | | | | | | | | Gå fisken efter for ben, og skær den i mindre stykker. Læg stykkerne i en foodprocessor. Tilsæt salt, løg, æg, mel, mælk og peber. Rør det godt sammen. Opvarm både smør og olie på en pande. Form fiskefrikadellerne med en ske, og steg dem ved svag varme til de er gyldne, i 3- 5 minutter på hver side.
Kog kartoflerne i ca. 15 minutter til de er møre. Blanchér bønnerne i letsaltet vand. Rør olivenolie, parmesan salt, peber og evt. citronsaft sammen, og vend både bønnerne og kartoflerne i den. Striml guleroden med en kartoffelskræller. Skær champignonerne og avocadoen i tykke skiver. Vend dem sammen med de varme grønsager. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | fiskefileter af sej, torsk, laks ell. lign. | | salt | 1 | finthakket ell. revet zittauerløg | 1 | æg | 2 spsk. | hvedemel | 1 ½ dl. | mælk | ½ spsk. | olie | 10 g. | smør | | hvid peper | 500 g. | kartofler | 200 g. | grønne bønner | 1 | gulerod | 100 g. | champignoner | 1 | avocado | 2 spsk. | olivenolie | 3 spsk. | reven parmasan ost | | salt | | friskkværnet peber | | evt. lidt citronsaft |
| | | | |
|