| | | | | | | | Snit svampene og steg dem sammen med kalkunstrimlerne i karrypastaen, ingefær og lidt af kokosmælken. Riv spidskålen i mindre stykker og skær peberfrugten i strimler. Tilsæt det sammen med sukkerærterne, tomaterne og resten af kokosmælken, og lad det koge i ca. 4 minutter. Smag til med salt og peber. Kog nudlerne som anvist på pakken. Retten er velegnet til at lave i en wok.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | kalkunbryst i strimler | 150 g. | shi take svampe | 1 ds. | kokosmælk ;Light | 1 spsk. | karrypasta | ½ dl. | fintrevet ingefær | 200 g. | sukker ærter | 300 g. | tomater | 1 | spidskål | 1 | rød peberfrugt | 2 pose | / pakke æggenudler |
| | | | |
|