  | | | | | | | | | | Snit svampene og steg dem sammen med kalkunstrimlerne i karrypastaen, ingefær og lidt af kokosmælken. Riv spidskålen i mindre stykker og skær peberfrugten i strimler. Tilsæt det sammen med sukkerærterne, tomaterne og resten af kokosmælken, og lad det koge i ca. 4 minutter. Smag til med salt og peber. Kog nudlerne som anvist på pakken. Retten er velegnet til at lave i en wok.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | kalkunbryst i strimler | | 150 g. | shi take svampe | | 1 ds. | kokosmælk ;Light | | 1 spsk. | karrypasta | | ½ dl. | fintrevet ingefær | | 200 g. | sukker ærter | | 300 g. | tomater | | 1 | spidskål | | 1 | rød peberfrugt | | 2 pose | / pakke æggenudler |
| | | | | |
|