  | | | | | | | | Kog pastaen al dente efter anvisning på pakken. Hak løg og hvidløg. Skær champignon i kvarte. Svits løg, hvidløg og champignon i olie. Tilsæt fløde og krydr med muskat, salt og peber. Lad saucen simre under låg i 5 min. Smag saucen til og bland den kogte pasta, skinkestrimler og ærter i. Lad retten blive varmet igennem, så pastaen kan suge lidt sauce.
Tilbehør: Tomatsalat og brød | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | tortellini, frisk | 1 | zittauerløg | 2 fed | hvidløg | 250 g. | champignoner | ½ spsk. | olivenolie | 1 dl. | fløde 13% | ½ tsk. | muskatnød | | salt | | friskkværnet peber | 150 g. | kogt røget skinke | 250 g. | ærter | | tomat salat | 240 g. | brød |
| | | | |
|