| | | | | | | | Skær squash, aubergine og tomater i ½-1 cm tykke skiver. Krydr skiverne med salt og peber og læg dem i et ildfast fad. Skær hvidløg i tynde skiver og stik dem ned mellem grøntsagerne. Dryp med balsamicoeddike og olie. Drys med hakket salvie og oregano. Bag grøntsagerne i ovnen ved 180º i 1 time.
Dup skinkeschnitzlerne tørre. Vend dem i finthakket oregano, presset hvidløg, peber og kardemomme. Varm olien på en pande og brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg i 2 min. på hver side. Krydr med salt.
Tilbehør: Brød | | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 | skinkeschnitzler af inderlår | 3 spsk. | oregano, frisk | 4 fed | hvidløg | 2 tsk. | stødt kardemomme | 1 spsk. | olie | | salt | | friskkværnet peber | 2 | squash | 1 | aubergine | 6 | tomater | 4 fed | hvidløg | 2 spsk. | balsamicoeddike | 1 spsk. | olivenolie | 3 spsk. | salvie, frisk | 3 spsk. | oregano, frisk | 240 g. | brød |
| | | | |
|