  | | | | | | | | Kog lasagnepladerne ca. 3 min i kogende vand med salt. Lad dem køle af og derefter dryppe af på en viskestykke. Skær lasagnepladerne over på tværs. Hak spinaten meget groft. Svits løg og hvidløg i olien og tilsæt spinaten og lad det dampe med, til væden er fordampet. Tag gryden af varmen. Svits kødet i olien, til det har taget farve. Tilsæt salt, peber, oregano og ost. Tag gryden af varmen, pisk ægget sammen og rør det i . Bland spinat og kødfyld og fordel fyldet på midten af hvert pastastykke. Rul hvert stykke sammen til et rør og læg rørene i et smurt ovnfast fad i et enkelt lag. Smelt smørret i en gryde og drys melet i. Pisk blandingen sammen. Tilsæt mælken lidt af gangen under piskning og kog sovsen igennem. Smag til med salt og muskatnød. Hæld sovsen over pastarørene, drys med lidt ost. Stil fadet midt i ovnen ved 200º i ca. 35 min.
Tilbehør: Brød | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 16 | lasagneplader | 450 g. | spinat, frisk | 1 | zittauerløg | 2 fed | hvidløg | 1 spsk. | olie | 300 g. | hakket magert oksekød | | salt | | friskkværnet peber | 3 spsk. | oregano, frisk | 4 spsk. | revet mager ost | 1 | æg | 20 g. | smør | 3 spsk. | hvedemel | 6 dl. | skummetmælk | | revet muskatnød | 200 g. | brød |
| | | | |
|