| | | | | | | | Pil de kogte kartofler og afkøl dem. Skær dem i tern. Hak løget fint og bland dem med kartoflerne. Rør gaio (ell. ylette), dijonsennep og citronsaft sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i kartoflerne, og lad salaten trække i 15 minutter. Kom kalkunkød, løg, æg, mel, mælk, gulerod, persille, salt og peber i en skål og rør det godt sammen. Lad det hvile i køleskabet i 20 minutter. Brug lidt smør eller olie til stegning. Form farsen med en ske i hånden. Steg frikadellerne 4-5 minutter på hver side ved middel varme. Pynt evt. kartoffelsalaten med persille.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 1000 g. | kartofler | 8 | finthakket/revet skalotteløg | 4 dl. | gaio ell. ylette | 1 tsk. | dijonsennep | 1 spsk. | citronsaft | 500 g. | hakket kalkunkød | 1 | æg | 4 spsk. | hvedemel | 1 | revet gulerod | 1 spsk. | hakket persille | | salt | | friskkværnet peber |
| | | | |
|