| | | | | | | | Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt og mel. Ælt dejen godt igennem. Sæt dejen til hævning med et klæde over i ca. 45 minutter. Slå dejen ned og del den til 10-12 stykker. Tænd oven på 250 grader. Rul hvert stykke dej med en kagerulle til det har en størrelse som en underkop. Læg dem på en bradepande på et stykke bagepapir, og lad dem efterhæve i ca.10 minutter. Bag brødene midt i ovnen i 6-8 minutter. Brun kødet på en tør pande, tilsæt krydderiblandingen og lidt vand og lad det simre under låg for svag varme i ca. 10-15 minutter. Grønsagerne renses og anrettes i hver sin skål. Ost og gaio anrettes på samme måde. Afkøl pitabrødene i nogle minutter inden de serveres.
| | | | |
| | | | | | | | Pitabrød er gode til madpakker! | | | | |
|
|
| | | | | | | | 15 g. | gær | 3 dl. | vand | 1 tsk. | salt | 300 g. | hvedemel | 150 g. | grahamsmel | 500 g. | hakket magert oksekød (max 8%) | 1 pose | krydderimiks | 1 | hovedsalat | 4 | tomater | 1 ds. | majs | ½ | agurk | 75 g. | reven ost 10+ | 3 dl. | gaio |
| | | | |
|