  | | | | | | | | | | Skær kødet i tynde strimler. Rør en marinade af soja, ingefær, karry, sambal oelek, hvidløg og olie. Læg kødet i marinaden og lad det trække i ca. 1 time i køleskabet. Snit kinakålen fint. Skær porrerne i tynde skriver på skrå. Skær gulerødderne i strimler. Lad sukkerærterne være hele. Opvarm en wok el. sauterpande med lidt olie. Kom grønsagerne på og steg i ca. 2 min. - vend rundt konstant. Tag grønsagerne op og tør wokken af. Hæld kød og marinade i wokken, steg i ca. 2 min. – vend kødet konstant. Kom grønsagerne tilbage i wokken og varm det hele igennem. Smag retten til.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 300 g. | okseinderlår | | 1 dl. | soya | | 1 spsk. | olie | | ½ spsk. | friskrevet ingefær | | 2 tsk. | karry | | 1 tsk. | sambal olek | | 2 fed | hvidløg | | ½ | kinakål | | 2 | porrer | | 3 | gulerødder | | 150 g. | sukker ærter | | 4 dl. | jasmin ris |
| | | | | |
|