| | | | | | | | Skær løgene i tynde skriver og svits dem i olien. Skær tomaterne i både og lad dem svitse med i 1 min. Tilsæt vin og bouillon og lad det koge i 2 min. Rør majsstivelsen ud i fløde og hæld den i sovsen og kog igennem. Skær laksefileterne i tynde skiver og læg lakseskiverne ovenpå retten . Damp laksen i 2 min. under låg, den er uigennemsigtig. Vend hakket purløg i sovsen og smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisning på pakken og vend den i sovsen.
Tilbehør: Citronbåde, brød og grøn salat | | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 | skalotteløg | ½ spsk. | olivenolie | 6 | tomater | 1 dl. | hvidvin | 1 dl. | fiskebouillon | 1 tsk. | majsstivelse | 2 dl. | fløde 13% | 400 g. | laksefilet | 2 spsk. | hakket purløg, frisk | | salt | | friskkværnet peber | 400 g. | pasta, frisk | ½ | citron | 240 g. | brød | | grøn salat |
| | | | |
|