  | | | | | | | | | | Isen laves dagen før brug. Den franske nougat skæres i skiver og glaseres sammen med mandelflagerne i honning, hvorefter den afkøles. Pisk æggeblommerne med flormelis og vend den piskede fløde i. Tilsæt den glaserede nougat og mandelflagerne - husk at gemme noget til pynt! Isen fryses i portionsforme. Ananasen skæres i skiver uden skræl, glaseres i honning og lægges på tallerkenen. Isen arrangeres ovenpå og pyntes med glaseret fransk nougat og mandelflager.
| | | | | |
 | | | | | | | | | | Man kan se om en ananas er moden ved at trække et blad ud af toppen. Hvis bladet slipper let, er den moden. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | ½ | ananas | | 150 g. | honning | | 100 g. | fransk nougat med mandler | | 100 g. | mandelflager | | ½ l. | piskefløde | | 4 | æggeblommer | | 75 g. | flormelis |
| | | | | |
|