| | | | | | | | Rens kartoflerne og skær dem over en gang på midten og på langs. Kog dem i 5 minutter. Læg dem herefter i et ovnfast fad. Skær squash og rødløg i tern og bland dem sammen med kartoflerne. Hæld et tyndt lag olie over, og drys med spidskommen, salt og peber. Bag retten i ca. 20 minutter ved 200 grader i ovnen. Rør en marinade af olie, vand, karry, chili krydderi, salt og peber og læg kødet i den, og lad det trække i 10 minutter. Steg fileterne på en tør pande i 4 minutter på hver side. Kom bønnerne ned i kogene vand og kog dem i ca. 6 minutter.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | kyllingefilet | 500 g. | kartofler | 1 | stor squash | 1 | stort rødløg | 2 spsk. | spidskommen | 2 spsk. | olivenolie | 400 g. | grønne bønner | 2 spsk. | olie | 2 spsk. | vand | 2 tsk. | karry | 1 tsk. | chili krydderi | | salt | | friskkværnet peber |
| | | | |
|