| | | | | | | | Rør sojasauce, citronsaft, hvidløg, ingefær og chili sammen til en marinade. Læg kødet i og lad det trække i mindst 1 time i køleskabet. Snit kålen i tynde strimler. Skær forårsløg og peberfrugt i 3 cm lange strimler, løgene i både og gulerødderne i tynde strimler. Hæld marinaden fra kødet. Svits kødet i en varm wok med olie. Tilsæt grønsagerne når kødet næsten er stegt.
Tilbehør: nudler eller ris
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | kalkun i strimler | ½ dl. | soyasauce | 1 spsk. | citronsaft | 1 fed | presset hvidløg | 1 spsk. | finthakket ingefær | 1 | rød chilli | 500 g. | spidskål | 4 | forårsløg | 1 | zittauerløg | 3 | gulerødder | 1 | rød peberfrugt | 4 dl. | ris ell. nudler | 200 g. | brød |
| | | | |
|