  | | | | | | | | | | Rør sojasauce, citronsaft, hvidløg, ingefær og chili sammen til en marinade. Læg kødet i og lad det trække i mindst 1 time i køleskabet. Snit kålen i tynde strimler. Skær forårsløg og peberfrugt i 3 cm lange strimler, løgene i både og gulerødderne i tynde strimler. Hæld marinaden fra kødet. Svits kødet i en varm wok med olie. Tilsæt grønsagerne når kødet næsten er stegt.
Tilbehør: nudler eller ris
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | kalkun i strimler | | ½ dl. | soyasauce | | 1 spsk. | citronsaft | | 1 fed | presset hvidløg | | 1 spsk. | finthakket ingefær | | 1 | rød chilli | | 500 g. | spidskål | | 4 | forårsløg | | 1 | zittauerløg | | 3 | gulerødder | | 1 | rød peberfrugt | | 4 dl. | ris ell. nudler | | 200 g. | brød |
| | | | | |
|