  | | | | | | | | | | Skær fileten i 2 cm brede skiver. Rør en marinade af olivenolie, salt, peber og det halve limesaft og læg fisken i marinaden og lad den trække ca. 1 time i køleskabet. Svits løget i smør, tilsæt vin, fløde, fiskebouillon, ingefær, persille og resten af limesaften. Kog det i ca. 1 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt fiskemarinaden og damp fisken under låg ved svag varme i 4 minutter, til den er fast og uigennemsigtig.
Tilbehør pasta
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 700 g. | havtaskefilet | | 16 bdt. | forårsløg i strimler | | ½ dl. | hvidvin | | ½ dl. | letmælk | | 1 dl. | fiskebouillon | | 1 spsk. | revet ingefær | | 1 | lime | | 1 | revet gulerod | | 2 spsk. | hakket persille, frisk | | | salt | | | friskkværnet peber | | 10 g. | smør | | 1 spsk. | olivenolie |
| | | | | |
|