| | | | | | | | Tø rejerne op, og lad dem dryppe af i en sigte. Skyl salaten, og læg det på et hviskestykke, pres forsigtigt det overskydende vand fra. Skær peberfrugten i strimler og aspargesen i stokke. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Fjern stenen fra avokadoen og skær den i tern. Bland forsigtigt grønsagerne sammen med rejerne og kom det i en salatskål. Hæld cirtonsaften over. Skær brødene ud, pensel med et tyndt lag olie, pres saften fra tomaterne over, krydr med salt og friskhakket basilikum. Bag brødene ved 200 grader i ovnen til de er sprøde og gyldne.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 300 g. | frosne Kinarejer | 1 pose | rucolasalat | 1 | rød peberfrugt | 1 | avocado | 150 g. | champignoner | 1 bdt. | grønne asparges | ½ dl. | citronsaft | | basilikum, frisk | 8 sk. | citroner | 4 | tomater | | olivenolie | | groft salt |
| | | | |
|