  | | | | | | | | Brun kødet i olie. Skær løg og hvidløg i små tern og brun dem sammen med kødet. Skær chili, peberfrugt og bladselleri i små tern og bland det i kødet sammen med de hakkede tomater og krydderierne. Lad retten små koge under låg i en ½ time. Tilsæt bønnerne og lad retten koge yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Tilbehør: Gaio naturel, friske tomater, agurk i stokke og groft brød | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 ds. | røde kidneybønner | 400 g. | magert oksekød (max 10%) | 1 spsk. | olie | 2 | zittauerløg | 3 fed | hvidløg | 1 | frisk chilipeber | 1 | rød peberfrugt | 2 stilke | bladselleri | 1 ds. | hakkede tomater | | finthakket oregano, frisk | 1 tsk. | spidskommen | 1 tsk. | koriander | 1 dl. | gaio | 4 | tomater | 1 | agurk i stokke | 280 g. | groft brød |
| | | | |
|