| | | | | | | | Pres det halve hvidløg i kalkunkødet og rør det sammen med ost, basilikum, æg, tomatpure, rasp og det ½ løg sammen til en fars og lad den hvile i køleskabet i en ½ time. Opvarm olien på en pande, helst med slip-let belægning. Form farsen til små boller og sæt dem på panden. Steg kødbollerne 5 min. på hver side ved jævn varme. Tomatsovs: Svits resten af hvidløgen og løgne klare i olie. Tilsæt tomater og timian. Lad sovsen simre med låg i 15 min. Tilsæt persille og smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Tilbehør: Salat og brød
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | hakket kalkunkød | 2 | hakket zittauerløg | 4 | hvidløg | 2 spsk. | ost 10+ | 2 spsk. | hakket basilikum, frisk | 1 | æg | 2 spsk. | tomatpure | 1 spsk. | rasp | 1 spsk. | olie til stegning | 1 ds. | hakkede tomater | | timian | 3 spsk. | hakket persille, frisk | | salt | | friskkværnet peber | 400 g. | pasta |
| | | | |
|