| | | | | | | | Snit salaten groft og hak løg. Varm olien i en gryde. Svits løget heri. Riv de skrællede kartofler på et råkostjern. Bland kartoflerne med løg i gryden. Hæld hønsebouillonen over. Bring suppen i kog og lad simre under låg i 15 min. Fjern gryden fra varmen og bland salaten i. Hæld suppen i en blende og blend til den har en ønsket konsistens. Hæld suppen tilbage i gryden og varm op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Server straks.
Tilbehør: Groft brød | | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | icebergsalat | 2 | zittauerløg | 1 tsk. | olivenolie | 300 g. | kartofler | 1 ½ l. | hønsebouillon | | salt | | friskkværnet peber | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|