  | | | | | | | | Skær kødet i stimler. Vend kødet i en blanding af salt og peber. Varm olien i en gryde og brun kødet heri. Tag kødet op. Skær løg i skiver og brun det i gryden. Læg kødet ned igen. Hæld bouillonen over og lad retten simre i 10 min. under låg. Rør sennep og tomatpure med syrnet fløde i en skål. Skær champignonerne i kvarte og tilsæt retten. Lad retten simre yderligere 5 min. og tilsæt så tomatpure-blandingen. Smag til med salt og peber.
Tilbehør: Kartoffelmos og tomatsalat. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | okseinderlår | 1 tsk. | groft salt | | friskkværnet peber | 1 spsk. | olivenolie | 1 | zittauerløg | 250 g. | champignoner | 2 dl. | grønsagsbouillon | 1 tsk. | sennep | 1 spsk. | tomatpure | 1 dl. | syrnet fløde 9% | 1200 g. | bage kartofler |
| | | | |
|