  | | | | | | | | Rødløg og rød peberfrugt renses og snittes i mindre stykker og steges i olie ved svag varme under låg i 10 min. Efter 5 min tilsættes lidt vand og citronsaften. Sovsen pureres i en blender og smages til med salt og cayennepeber. Herefter renses og hakkes den gule peberfrugt og zitaurløget. Skræl ingefærroden og riv den på et rivejern. Steg peberfrugt løg og ingefærroden i olie ved svag varme under låg i 10 min. Efter 5 min. tilsættes appelsinsaften. Sovsen pureres i en blender og smages til med safran, salt og peber. Fisken dryppes med citronsaft og lidt salt og peber strøs over. Fisken dampkoges i ca. 10 min. Server fisken med kartofler og de 2 farver sovs hældes ved.
Tilbehør: Kartofler | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 600 g. | havtaskefilet | ½ | citron | 1 | rød peberfrugt | 1 | rødløg | 2 spsk. | citronsaft | 1 | gul peberfrugt | 1 | zittauerløg | 1 stk. | ingefær | 1 spsk. | olivenolie | 2 spsk. | appelsinsaft | ½ tsk. | safran | | salt | | friskkværnet peber | | cayennepeber | 1000 g. | kartofler |
| | | | |
|