| | | | | | | | smør kødet med olie og krydr med salt og peber. Læg kødet på krydderierne, grønsagerne og bouillon i et ovnfast fad og steg det i 15 minutter i ovnen ved 225 grader , skru ned til 150 grader og steg det i yderligere 30 minutter. Tag kødet op og lad det hvile i 20 minutter tildækket. Si skyen for krydderierne og grønsagerne og kog det op med kaffefløden. Smag til med slat og peber. Jævn evt. Med lidt maizena. Skær kødet i skiver, og server det med kartoflerne, tranebær og friske solsikkespirerne. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 600 g. | kalkunbryst | 1 | gulerod i tern | 2 stang | blegselleri i små skiver | 1 | porrer i skiver | 1 | rød peberfrugt i tern | ½ dl. | hønsebouillon | 2 tsk. | timian | 1 | laurbærblade | 2 dl. | kaffefløde | 500 g. | aspargeskartofler | 200 g. | solsikkepirer | 40 g. | tørret tranebær |
| | | | |
|