  | | | | | | | | | | Skær grønsagerne ug og kog dem, til de næsten er møre. Rør farsen. Hæld grønsagerne til afdrypning.læg lagvis grønsager og fars i et ovnfast fad, start og slut med fars. Form det til et brød og bag det i midten af ovnen ved 200 grader.
Tilbehør : nye kartofler | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | hakket magert svinekød | | 2 dl. | mælk | | 1 dl. | hvedemel | | 1 | æg | | 1 ½ tsk. | salt | | | friskkværnet peber | | 2 spsk. | fintrevet zittauerløg | | 400 g. | gulerødder | | 400 g. | porrer | | 400 g. | champignoner | | 1 | rød peberfrugt | | 1 | grøn peberfrugt | | 1000 g. | kartofler |
| | | | | |
|