  | | | | | | | | Vend kødet i en marinade af soya, chilisauce, citronsaft og ingefær. Lad det trække en ½ time i køleskabet. Varm woken op og svits kødet heri i 5 minutter. Tilsæt gulerødderne, peberfrugt, aspargs, champignon og lad det svitse med i nogle minutter. Tilsæt herefter kokusmælken og lad det koge op. Kom sukkerærterne i et par minutter før retten er færdig.
Tilbehør: Nudler | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | kalkun i strimler | 250 g. | champignoner | 2 | gulerødder i stokke | 8 spsk. | kokusmælk Light | 1 bdt. | grønne asparges i stokke | 1 | rød peberfrugt i strimler | 125 g. | sukker ærter | 2 spsk. | soya | 2 spsk. | stærk chilisauce | 2 spsk. | citronsaft | 1 tsk. | revet ingefær | 250 g. | nudler |
| | | | |
|