| | | | | | | | Skær løgene i tynde skiver og svits dem klare i olie i en sauterpande. Skær tomaterne i både og lad dem svitse med i ca. 1 minut. Tilsæt boullon og lad det koge i ca. 2 minutter. Rør majsstivelsen ud i kaffefløden og hæld den i sovsen og kog igennem. Læg lakseskiverne ovenpå, læg låg på og damp laksen i ca. 2 minutter, til den er uigennemsigtig. Vend purløg isovsen, smag til med salt og peber. Kog pastaen af som anvist på pakken, og vend den i sovsen. Hæld pasta med sovs på et varmt serveringsfad. Drys med purløg.
Tilbehør: groft brød | | | | |
|
|
| | | | | | | | 2 | zittauerløg | ½ spsk. | olivenolie | 400 g. | tomater | 1 ½ dl. | grønsagsbouillon | 1 tsk. | majsstivelse | 250 g. | champignoner i skiver | 2 dl. | kaffefløde | 400 g. | laksefilet i tynde skiver | 2 spsk. | hakket purløg, frisk | | salt | | friskkværnet peber | 400 g. | pasta | 200 g. | groft brød |
| | | | |
|