| | | | | | | | Svit det hakkede løg og hvidløg i margarine og brun derefter kødet til det er gennemstegt. Samtidig koges spaghettien. Kødet krydres med salt, peber og tomatpuré. Når det er blandet godt sammen hældes kødmassen over i et ovnfast fad. Den kogte spaghetti lægges ovenpå og dernæst hældes fløden over. Til sidst drysses med reven ost og muskatnød. Fadet stilles i ovnen i 10-15 min (til osten er smeltet) ved ca. 200. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | hakket magert oksekød | 500 g. | spaghetti | 2 dl. | tomatpure | 1 | hakket zittauerløg | 2 fed | hvidløg | | salt | | friskkværnet peber | | margarine til stegning | 2 ½ dl. | piskefløde | 150 g. | revet Mozzarella | | revet muskatnød |
| | | | |
|