  | | | | | | | | | | Svit det hakkede løg og hvidløg i margarine og brun derefter kødet til det er gennemstegt. Samtidig koges spaghettien. Kødet krydres med salt, peber og tomatpuré. Når det er blandet godt sammen hældes kødmassen over i et ovnfast fad. Den kogte spaghetti lægges ovenpå og dernæst hældes fløden over. Til sidst drysses med reven ost og muskatnød. Fadet stilles i ovnen i 10-15 min (til osten er smeltet) ved ca. 200. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | hakket magert oksekød | | 500 g. | spaghetti | | 2 dl. | tomatpure | | 1 | hakket zittauerløg | | 2 fed | hvidløg | | | salt | | | friskkværnet peber | | | margarine til stegning | | 2 ½ dl. | piskefløde | | 150 g. | revet Mozzarella | | | revet muskatnød |
| | | | | |
|