| | | | | | | | sigt mel og bagepulver i en skål, og bland krydderier i. Bland rabarber med sukker, honning og citronskal. Rør blandingen i melet, og pisk så forsigtigt ægget, der lige er rørt med en gaffel, i skiftevis med kærnemælken. Kom dejen i små muffinforme. Fyld 2/3 del op og bag ved 180 grader C i 20-30 min (afhænigt af størrelsen - en kniv skal kunne stikkes ind i midten af dejen, uden at der hænger dej ved). Velegnet til frysning. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1000 g. | hvedemel | 8 tsk. | bagepulver | 2 tsk. | salt | | revet muskatnød ;evt. | 16 spsk. | akacie honning | 4 | revet skal af citroner | 8 dl. | kærnemælk | 600 g. | rensede rabarber skåret i stykker | 200 g. | sukker |
| | | | |
|