  | | | | | | | | | | Kalkunkødet skæres i tynde strimler. Porrerne skæres i tynde skiver og svitses i en gryde i olien tilsat karry. Kalkunkødet kommes i gryden og svitses med. Paprika, soja, salt, peber og mælk tilsættes. Retten småkoger i 10 min under låg. Squashen skæres i skiver og halveres. Bønnespirer og squash tilsættes og varmes igennem. Retten serveres sammen med ris og sojasauce.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | kalkunbryst | | 2 | porrer | | 1 spsk. | olie | | ½ tsk. | paprika | | 2 tsk. | karry | | 1 spsk. | soya | | | salt | | | friskkværnet peber | | 2 dl. | mælk | | 200 g. | bønnespirer | | 2 | squash | | 4 dl. | ris |
| | | | | |
|