  | | | | | | | | Skræl gulerødderne. Skær tomater og gulerødder i mindre stykker. Kom tomater, gulerødder, vand, hvidløg, salt, laurbærblad, rosmarin og timian i en gryde. Bring suppen i kog. Kog under låg ved svag varme i ca. 20 min. Fjern hvidløgsfed, laurbærblad, rosmarin og timian. Blend suppen. Hæld suppen tilbage i gryden og varm igennem. Tilsæt mælken, til suppen har en passende tyk konsistens. Smag suppen til med salt. Serveres straks.
Tilbehør: Groft brød | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | gulerødder | 500 g. | tomater | 4 dl. | vand | 2 fed | hvidløg | | salt | 1 | laurbærblade | | rosmarin | | timian | 5 dl. | letmælk | 280 g. | groft brød |
| | | | |
|