   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Skræl gulerødderne. Skær tomater og gulerødder i mindre stykker. Kom tomater, gulerødder, vand, hvidløg, salt, laurbærblad, rosmarin og timian i en gryde. Bring suppen i kog. Kog under låg ved svag varme i ca. 20 min. Fjern hvidløgsfed, laurbærblad, rosmarin og timian. Blend suppen. Hæld suppen tilbage i gryden og varm igennem. Tilsæt mælken, til suppen har en passende tyk konsistens. Smag suppen til med salt. Serveres straks.
  Tilbehør: Groft brød |   |  |   |   |   |   
			 | 
			  | 
			
				  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | | 500  g. |  gulerødder  |  | 500  g. |  tomater  |  | 4  dl. |  vand  |  | 2  fed |  hvidløg  |  |   |  salt  |  | 1   |  laurbærblade  |  |   |  rosmarin  |  |   |  timian  |  | 5  dl. |  letmælk  |  | 280  g. |  groft brød  |  
  |   |  |   |   |   |   
			 |