| | | | | | | | Fyldet laves først. Løget og peberfrugten skæres i terninger og gulerødderne rives. Bønnespirerne skylles. Løg og peberfrugt svitses i olien og gulerødder tilsættes og svitses i 5 min. Bønnespirer, majs og syrnet fløde vendes i og varmes igennem. Mel, salt, mælk og æg piskes sammen. Dejen bages til pandekager. Der lægges 3 spsk. fyld på hver pandekage, som rulles sammen og lægges i et fad. Varmes i ovnen ved 200º i 10 min.
Tilbehør: Grøn salat | | | | |
|
|
| | | | | | | | 150 g. | hvedemel | 50 g. | grahamsmel | ½ tsk. | salt | 5 dl. | mælk | 3 | æg | 20 g. | margarine | 1 | zittauerløg | 4 | gulerødder | 150 g. | bønnespirer | 150 g. | majs | 1 | rød peberfrugt | 1 spsk. | olie | 1 ½ dl. | syrnet fløde 9% |
| | | | |
|