| | | | | | | | Fisken rulles og lægges i ildfast fad, hvidvinen hældes ved og forårsløgene lægges omkring fisken. Bages i ovnen ved 200º i 25 min. Spinatbladene renses og koges ca. 2 min i lidt vand. Herefter lægges bladene til tørre på et viskestykke. Skalotteløg sauteres i en slip-let gryde mens fond fra fisken tilføjes. Mælken og karry kommes i og saucen koges lidt ind og smages til med salt og peber. Kog båndpastaen efter anvisning på pakken. Anret fisken på en tallerken, hvor spinaten lægges ovenpå fisken og saucen hældes over. Pasta og citronbåde lægges ved siden af fisken.
Tilbehør: Båndpasta og citronbåde | | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | rødtunger | 2 dl. | hvidvin | 1 bdt. | forårsløg | 200 g. | spinat, frisk | 2 | finthakkede skalotteløg | 4 dl. | mælk | 1 tsk. | karry | | salt | | friskkværnet peber | 300 g. | pastabånd | 1 | citron |
| | | | |
|