| | | | | | | | Få slagteren til at skære oksefileten ud - eller skær selv så tynde skiver som muligt - evt. af et lidt større stykke filet. Læg 1-2 skiver ad gangen i en plastikpose, egnet til madlavning. Bank kødskiverne endnu tyndere med håndroden eller med den flade side af en bredbladet kniv.
Anret de tynde skiver oksefilet på et fad. Dryp olie og citronsaft på kødet. Skær osten i tynde flager og fordel dem på kødskiverne. Drys med peber og server straks.
Pynt: Friske basilikumblade. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 200 g. | rå oksefilet i meget tynde skiver | 3 spsk. | olivenolie | 4 tsk. | friskpresset citronsaft | 50 g. | grana ost 32+ (24%) (et helt stykke) | | friskkværnet peber | | basilikumblade, friske |
| | | | |
| | | | | | | | Samlet energiindhold | 0 kj | Fedt | 55% | Kulhydrat | 22% | Protein | 23% |
| | | | |
|