  | | | | | | | | | | Kog nudlerne i kogende vand i 5 min. Dryp af og skyl dem i koldt vand, så kogningen stopper. Olien varmes op i en wok og alle grønsagerne kommes i en ad gangen. Rør hurtigt rundt, hver gang en ny ingrediens kommer i. Tilsæt herefter nudlerne, sojasauce, sukker, salt og peber. Lynsteg i 4 min., tilsæt evt. ekstra olie om nødvendigt. Servere retten straks.
Server brød til | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 300 g. | nudler | | 2 spsk. | jordnøddeolie | | 100 g. | porrer i skiver | | 200 g. | champignoner i kvarte | | 150 g. | snittet kinakål | | 50 g. | blomkål i buketter | | 2 spsk. | soyasauce | | 1 ½ spsk. | sukker | | 3 fed | hakket hvidløg | | | salt | | | friskkværnet peber |
| | | | | |
|