| | | | | | | | Skær hver schnitzel i 2 eller 3 stykker på tværs. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Drys med salt og peber. Læg ½ skive kalkunbacon på hvert stykke kød. Rul dem sammen. Bind med kødsnor. Kom olien i en gryde og brun rullerne ved fuld varme ad et par gange. Tag rullerne op af gyden. Er der kalkunbacon tilbage skæres det i tern og svitses. Kom bouillonen i gryden og bring det i kog. Kom alle rullerne i gryden. Lad rullerne simre ved svag varme i 35 min. Skræl kartoflerne og kom dem i en gryde og dæk med vand. Kog kartoflerne i 20 min. til de er møre. Hæld vandet fra. Mos kartoflerne med håndpisker. Tilsæt det halve mælk og rør smørret i. Smag til med salt og peber. Tag rullerne op af gryden og fjern snoren. Kom majsstivelsen i en lille skål og rør det med resten af mælken. Kom mælkeblandingen i gyden og rør rundt. Kog saucen igennem. Smag til med citronsaft, ribsgele, salt og peber. Tilsæt kulør. Kom kødet i igen og varm hurtigt igennem. Pynt kartoffelmosen med persille.
Tilbehør: Ærter og persille | | | | |
|
|
| | | | | | | | 600 g. | skinkeschnitzler af inderlår | 100 g. | kalkunbacon | | kødnåle | 1 spsk. | olivenolie | 3 dl. | bouillon | 1500 g. | bage kartofler | 4 dl. | mælk | 10 g. | smør | 1 ½ spsk. | majsstivelse | 2 tsk. | ribsgelé | | salt | | friskkværnet peber | 200 g. | ærter | | persille, frisk |
| | | | |
|