| | | | | | | | Brun kyllingestykkerne i olien. Rens alle grøntsagerne og hak hvidløg, skær gulerødderne og porrer i skiver og skær tomaterne i tern. Kom de hele skalotteløg, de hele rensede svampe og hvidløg i gryden til kylling og skru ned for varmen. Efter 5 min. tages svampene op. Kom vin, tomater, gulerødder og porre ved. Lad simre under låg i 25 min. Tilsæt atter svampene sammen med krebsehalerne og kog i 2 min. Smag til med salt og peber.
Tilbehør: Flutes og salat | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 | pateret kylling uden brystkødet | 2 spsk. | olie | | salt | | friskkværnet peber | 250 g. | mark svampe | 8 | pillede skalotteløg | 3 fed | hvidløg | ½ fl. | hvidvin | 6 | tomater | 2 | gulerødder | 2 | porrer | 16 | krebsehaler | 240 g. | flütes | | grøn salat |
| | | | |
|