  | | | | | | | | | | Alle grøntsagerne renses og skæres i tynde strimler, olien varmes godt op i wokken, og persillerod, pastinak og gulerod kommes i wokken, dernæst kommes de resterende grøntsager i. Lad det svitse godt igennem før sojaen og vand kommes i. Retten smages til med Kokosmælk, salt, peber samt lidt lime saft. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 200 g. | gulerødder | | 200 g. | pastinakker | | 200 g. | persillerødder | | 200 g. | porrer | | 100 g. | sukker ærter | | 1 | rød peberfrugt | | 1 | gul peberfrugt | | 1 spsk. | limesaft | | 2 spsk. | soya | | 1 dl. | vand | | 2 spsk. | olie | | | salt | | | peber | | ½ dl. | kokosmælk | | 4 dl. | ris |
| | | | | |
|