| | | | | | | | Gæren udrøres i vandet. Olie, salt, grahamsmel og hvedemel tilsættes. Dejen æltes igennem til den er smidig. Stilles til hævning tildækket i en skål et lunt sted ca. 40 min. Dejen lægges på et meldrysset bord. Dejen rulles ud så den passer til bagepladen. Kanten foldes ind hele vejen rundt.
Løget pilles, hakkes og svitses i olie. Kålen snittes og svitses med. Tomater, oregano og salt tilsættes. Snurrer under låg i ca. 10 min. Tomat/kålsaucen fordeles på pizzabunden. Skinken skæres i strimler og drysses over. Oliven lægges på. Ost drysses over. Bages ved 200º i 20 min.
Tilbehør: Grøn salat | | | | |
|
|
| | | | | | | | 30 g. | gær | 3 dl. | vand | 1 spsk. | olie | 60 g. | grahamsmel | 350 g. | hvedemel | 1 | zittauerløg | 200 g. | savoykål | 1 ds. | hakkede tomater | ½ tsk. | salt | | oregano | 100 g. | kogt skinke | 10 | oliven | | reven ost 10+ | | grøn salat |
| | | | |
|