  | | | | | | | | | | Vend kødet rundt i en marinade af soyasauce, ingefær, hvidløg, olie, farin og hvedemel. Lad hvile i køleskabet i ca. 30 min. Skær peberfrugterne i strimler, snit champignon, chilien i meget fine strimler, halver minimajsene og snit forårsløgene. Kog risene efter anvisning på pakken. Lynsteg kødet i lidt olie. Tag kødet op af gryden. Lynsteg peberfrugt, champignon, chili og minimajs i ca. 5 min. Tilsæt forårsløg og kød og steg endnu 2 min. Smag til med østerssauce, salt og peber.
Server ris til. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 400 g. | okseinderlår i strimler | | ¼ dl. | soyasauce | | 1 tsk. | stødt ingefær | | 2 fed | knust hvidløg | | 1 tsk. | olie | | 1 tsk. | brun farin | | 1 spsk. | hvedemel | | 1 | gul peberfrugt | | 1 | rød peberfrugt | | 1 | grøn peberfrugt | | 200 g. | champignoner | | 1 | rød chilli | | 200 g. | mini majs | | 8 | forårsløg | | 2 spsk. | østerssauce | | | salt | | | friskkværnet peber | | 4 dl. | ris |
| | | | | |
|