  | | | | | | | | Porrerne skæres i ringe. Tomaterne skæres i både. Porrerne svitses i olie. Tomater og spinat tilsættes. Dampes i 5 min. i den væde, der hænger ved spinaten. Smages til med salt og peber. Margarinen smeltes i en gryde, melet røres i, gryden tages af varmen og mælken tilsættes lidt ad gangen under piskning. Saucen koges igennem. Osten tilsættes, og saucen smages til med salt, peber og muskatnød. Spinatblandingen fordeles i et smurt ovnfast fad. Fisken lægges over. Saucen hældes over. Retten sættes i ovnen ved 200º i 35 min.
Tilbehør: Vilde ris | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 | porrer | 2 | tomater | 1 spsk. | olie | 500 g. | spinat | 15 g. | margarine | 2 ½ spsk. | hvedemel | 5 dl. | mælk | 100 g. | reven ost 10+ | | salt | | friskkværnet peber | | muskatnød | 400 g. | torskefilet | 4 dl. | vilde ris |
| | | | |
|