| | | | | | | | Kartoflerne vaskes og bages i ovnen i 1½ time ved 200º. Med en kniv skæres skrællen af toppen i et ovalt stykke, så indmaden nem kan tages ud med en ske.
Indmaden fra det halve af kartoflerne moses sammen med smør, peber, salt og 1/3 del af fløden. Ost og majs røres i. Fyldet kommes tilbage i kartoflerne.
Resten af indmaden moses med sennep, salt, peber og resten af fløden. Purløg og roastbeef i tynde strimler røres ligeledes i. Fyldet kommes tilbage i kartoflerne
Alle kartoflerne stilles tilbage i ovnen, hvor de bages yderligere 10 min. ved 200º. Hver person får 2 kartofler med forskelligt fyld.
Tilbehør: Salat og dressing af fromage frais blandet efter egen smag. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 8 | bage kartofler | 2 tsk. | smør | 9 spsk. | syrnet fløde 9% | 1 tsk. | salt | | friskkværnet peber | 30 g. | revet ost 10+ | 3 dl. | majs | 8 sk. | roastbeef af inderlår | 2 tsk. | dijonsennep | 2 spsk. | purløg, frisk | | salat |
| | | | |
|