| | | | | | | | Kartofler skæres i skiver. Smør, vand, eddike, sukker, salt og peber bringes i kog. I denne lage koges løgene i ca. 10 min., eller til de er klare. Kartoffelskiverne varmes igennem i gryden og tilsættes kogende piskefløde.
Kartoffelsalaten er klar til servering og hvis ovennævnte fremgangsmåde følges, skiller sausen ikke.
Til kartoffelsalaten serveres røde pølser og rødbeder. | | | | |
| | | | | | | | Hvis der bruges kartofler der er et døgn gammel kan fløden undlades, da væden bliver opsuget af kartoflerne. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 kg. | kolde kogte kartofler | 50 g. | smør | 2 dl. | vand | 4 dl. | eddike | 2 spsk. | sukker | 75 g. | zittauerløg i tynde skiver | | salt | | hvid peper | 4 dl. | piskefløde | 600 g. | røde pølser |
| | | | |
|