  | | | | | | | | Det hele blandes/æltes sammen, gerne på maskine. Den bør ikke ælte for længe idet dejen så skiller. For at dejen er nemmest at arbejde med bør den lægge på køl ca.. ½ time. Dejen rulles så ud i den ønskede tykkelse f.eks. ½ cm i stænger på ca. 10 cm. brede og længe på bagepladen, bages i ovn ved 200 grader til den er gylden brun. Husk evt. bagepapir.
HUSK! der går 2 stænger pr. stang hindbærsnitter. Afkøles let og den ene stang på smøres hindbærmarmelade (ikke for tykt et lag) herpå lægges den anden. Afkøles helt og smøres med hvidglasur og dysses evt. med farvet krymmel. Skæres ud i ønsket størrelse og nydes.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1500 g. | hvedemel | 1200 g. | smør ell. margarine | 600 g. | flormelis | 4 | æg | 4 spsk. | hindbærmarmelade |
| | | | |
|