  | | | | | | | | Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, sigt pastaen og skyl den under kold vand og kom den tilbage i gryden.
Smelt smørret i en mellemstor gryde, tilsæt hvidløg og løg. Steg ved svag varme til løgene er blanke. Steg laksestykkerne med et par minutter, drys melet på og bag det ind i 1 minut. Bland mælk, creme fraiche og citronsaft i en skål eller kande, og tilsæt blandingen gradvist under omrøring. Varm det godt igennem ved moderat varme i 3 minutter, eller til blandingen koger. Smag til med salt og peber
Kom herefter pastaen og persillen i og lad det varme igennem et par minutter.
Server flutes til | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | conchiglie pasta | 30 g. | smør | 200 g. | finthakket forårsløg | 3 fed | knust hvidløg | 1 spsk. | hvedemel | 2 ½ dl. | letmælk | 250 g. | creme fraiche 18% | 1 spsk. | citronsaft | 500 g. | laks i store tern | 30 g. | hakket persille | | salt | | friskkværnet peber | 240 g. | flütes |
| | | | |
|