  | | | | | | | | Hak løg og peberfrugt fint, og svits dem i olien i en gryde. Hak tomaterne og tilsæt dem sammen med champignonerne i gryden. Kog fyldet i ca. 15 minutter til det er blevet tykkere. Tilsæt hytteost, hvidløg, basilikum, salt og peber. Smør et ovnfast fad med olie og læg lasagneplader og fyld lagvis i. Start med lasagneplader og slut med fyld. Bag lasagnen i midten af ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. Drys osten over efter 15 minutter.
Tilbehør: Groft brød | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 200 g. | lasagneplader | 3 ds. | flåede tomater | 2 | zittauerløg | 2 | rød peberfrugt | 250 g. | champignoner | 3 fed | finthakket hvidløg | 200 g. | hytteost | 1 spsk. | raps olie | 2 spsk. | hakket basilikum, frisk | 1 tsk. | groft salt | ½ tsk. | friskkværnet peber | 100 g. | revet ost 30+ | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|